Moje oblíbená pole dance videa 2

  | Kategorie: ze studia

Tagy: Blog Cyd Sailor Dalijah Franklin Choreografie Olga Koda Sarah Scott Steven Retchless Vystoupení Soňa Fornbaumová Heidi Coker Spinová tyč Statická tyč

Moje oblíbená pole dance videa 2

Protože máme ten začátek roku, rozhodla jsem se udělat další seznam pole dance choreografií, které mě uchvátily během roku 2015.

První část videí od mých nejoblíbenějších pole dancerek můžete shlédnout zde.

Heidi Coker

Naprosto dokonalá sestava plná akrobatického pole dance a originálních tricků a přechodů přímo od Heidi Coker. Toto video je z International Pole Championship 2015, které jsem viděla živě přes livestream, a fakt jsem si myslela, že Heidi touhle choreografií porazí Oonu Kivelu. Bohužel se tak nakonec nestalo.

Zdroj - www.youtube.com

Steven Retchless

Steven je jediný pole dancer, který mi nevadí v high heel a dokonce mi přijde, že k němu vlastně tak nějak patří. On je naprostý originál a toto video ho totálně vystihuje. Je totiž sexy, pobuřující a obscénní. Buď ho milujete nebo nenávidíte a s touto choreografií se stal vítězem Pole Theatre USA 2015 v kategorii Pole Classique a zároveň také jejím absolutním vítězem. Jo a ano je to chlap!

Zdroj - www.youtube.com

Dalijah Franklin

Video je opět ze soutěže Pole Theatre USA 2015 z kategorie Pole Classique, ve které musíte svléknout nějakou část kostýmu a choreografie může obsahovat prvky striptýzu. Delijah mě tímto toálně rozsekala!

Zdroj - www.youtube.com

Sarah Scott

Sarah ve své choreografii z Pole Theatre UK 2015 poprvé předvedla one handed shoulder mount tedy pánský shoulder mount s držením se tyče pouze jednou rukou. Sestava je propojením pole art spolu se silovým sportovním pole dance a také se stala vítěznou v kategorii Pole Drama.

Zdroj - www.youtube.com

Cyd Sailor

Malé umělecké dílo v podání Cyd z Francie na Pole Theatre UK 2015 a zároveň moje nejoblíbenější video, ve kterém jsou použity rekvizity, v tomto případě dva obrovské péřové vějíře a konfety.

Zdroj - www.youtube.com

Mohlo by vás také zajímat

Protože máme ten začátek roku, rozhodla jsem se udělat další seznam pole dance choreografií, které mě uchvátily během roku 2015.

 

V rámci právě probíhajícího stojkového února je tady nová stojka s názvem Chiropractor.

 

Jako je V-invert s nataženýma nohama lehčí na spinové tyči, tak i claw grip pike lift od Sarah Scott je zde jednodušeji proveditelný.

 

Diskuze