Inverted moon beam

  | Kategorie: ze světa

Tagy: Cyd Sailor Flag Flag grip Polorama Simply Pole Flag invert Inverted moon beam Kombinace Trick Soňa Fornbaumová Monkey brass Scorpio - inside leg hang Spinová tyč Statická tyč

Inverted moon beam

Nový mírně pokročilý trick znamenající v překladu "Převrácený měsíční paprsek".

Inverted moon beam není těžký prvek, co se techniky týče. Jediné, co je pro něj potřeba, je umět trick monkey brass.

Do monkey brass se můžete dostat jakýmikoliv svým oblíbeným způsobem, jako například z bohyně / cross knee release nebo shoulder mountu, já jsem zvolila můj oblíbený flag invert. V monkey brass si vnější nezaháknutou nohu musíte propnout a opřít nártem zezadu za tyč (podobně jako když se pak chcete zvedat tělem nahoru k tyči). 

Rada: Ruce si nechte na tyči tak jako při monkey brass tedy ve vlajkovém úchopu (flag grip), kdy vnitřní ruka drží tyč v podpaží a vnější ruka je propnutá a drží tyč jakoby v páce.

Vnitřní ruku si pak propněte v lokti tak, že se s ní dlaní chytíte stehna vnitřní zaháknuté nohy.

Rada: Vnitřní ruku nijak neoddalujte od tyče. Tyč je stále v podpaží, pohyb (propnutí) je pouze v lokti. 

Následně začněte pomalu propínat vnitřní zaháknutou nohu v koleni, při čemž nártem vnější nohy tlačte do tyče. Nakonec se vnější rukou pusťte tyče a chyťte se s ní stehna vnější nohy stejně jako to děláte s rukou vnitřní. A úplně na závěr otevřete hrudník a mírně se zakloňte.

Z tricku se pak dostanete tak, že si nejprve pokrčíte a tedy zaháknete vnitřní nohu za tyč, rukama se opět chytnete tyče do flag gripu a vrátíte se tak zpátky do monkey bras.

Zdroj - www.youtube.com

Líbí se vám moje články? Chtěli byste se mnou trénovat? Přidejte se ke mě a mé tréninkové skupině! Více info zde.

Mohlo by vás také zajímat

Zimní víkendové pole dance soustředění v penzionu Starý Svět ve Voticích pořádané studiem B-Pole proběhlo 10. - 12. 2. 2023

 

Nový projekt Simply Pole Inspirace přináší zajímavé přechody daného konkrétního pole dance triku. Prvním dílem je Crossed knee genie neboli Genie knot.

 

Diskuze