A-Frame kombinace

  | Kategorie: ze světa

Tagy: Cupid Elbow grip Reiko split A-Frame Cupid elbow grip variation Kombinace Soňa Fornbaumová Statická tyč

A-Frame kombinace

Moje nová kombinace, jejíž první část mě naučila Alexandra Kalousová a druhá obsahující trick A Frame je můj vlastní nápad.

Stojím vedle statické tyče a nakročím si vnitřní nohou k tyči na step around, ze kterého se otočím zády do rotace, jako bych chtěla pokračovat back hook spinem, ale místo něj se vnitřní rukou přechytnu na tyči výš a vnější rukou se chytím pod ní. Pak zvednu obě nohy ze země a vnější nohou si našlápnu přímo na tyč a přes reiko split spustím tělo dolů směrem k zemi tak, až se původně zadní volnou nohou zaháknu pod kolenem nahoře za tyč. Teď mám nohy v pozici jako při cupidu, ale tělo si nechám pořád spuštěné dolů ke spodní noze. Spodní ruku si zaháknu za loket za tyč, horní rukou se chytím nad hlavou za kotník spodní nohy a nakonec propnu horní nohu a spouštím ji dolů tak, až si ji chytím horní rukou zaháknutou za loket, čímž jsem ve tricku A-Frame. Nakonec se pustím oběma rukama a zvednu se tělem nahoru do klasického cupidu.

Detailní popis tricku A-Frame a jeho další kombinaci pak najdete také zde.

Zdroj - www.youtube.com

Mohlo by vás také zajímat

Přijde vám Fonji jako nepřekonatelný trick, který je jen pro ty nejpokročilejší? Kristy Sellars vás vyvede z omylu! Tady jsou její rady na trénink pro všechny pokročilosti.

 

Povedený floorwork v High heels v podání Sergi Louise Anderson a Joshe Taylora v losangelském studiu The Vertitude, při kterém si originálně drží podpatek a pohrává si s provlékáním nohou.

 

Diskuze